Betalingen

Je kunt op de volgende manieren je bestellng betalen:

iDEAL

Mister Cash

Handmatige overboeking

iDEAL

Betaal je bestelling veilig online met iDeal via je eigen bank in Nederland. Het voordeel van betalen met iDeal is dat het bedrag direct op onze rekening wordt bijgeschreven. Daardoor kunnen wij je bestelling direct in behandeling nemen en naar je opsturen.

 

Mister Cash

Voor de Belgische klanten van LiF Wonen is er Mister Cash. Via Mister Cash wordt de betaling direct op onze rekening overgemaakt. Bestellingen die via Mister Cash btaal worden kunnen wij direct afhandelen en versturen.

Aan het betalen met met Mister Cash zit een kleine extra vergoeding verbonden. Deze vergoeding bedraagt 2% over het verschuldigde bedrag extra. Wil je geen extra kosten betalen, dan kun je het bedrag gewoon naar ons overmaken. De levertijd is hierdoor wel iets langer. Wij versturen de bestelling als het bedrag bij ons is bijgeschreven. 

 

Handmatige overboeking

Bij handmatige overboeking kies je ervoor om het bedrag zelf over te maken naar LiF wonen. Kies je hiervoor dan kan het wel iets langer duren voordat het bedrag bij ons zichtbaar is op de rekening. Zodra het bedrag op onze rekening staat, dan versturen wij je bestelling. Deze optie kun je aangeven tijdens het bestellen, kies dan voor "handmatige overboeking". Je ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail, hierin staat ook het rekeningnummer waarop je het bedrag over kunt maken.