Betalingen

U kunt op de volgende manieren uw bestellng betalen:

iDEAL

Mister Cash

Handmatige overboeking

iDEAL

Betaal uw bestelling veilig online met iDeal via uw eigen bank in Nederland. Het voordeel van betalen met iDeal is dat het bedrag direct op onze rekening wordt bijgeschreven. Daardoor kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen en naar u opsturen.

 

Mister Cash

Voor de Belgische klanten van LiF Wonen is er Mister Cash. Via Mister Cash wordt de betaling direct op onze rekening overgemaakt. Bestellingen die via Mister Cash btaal worden kunnen wij direct afhandelen en versturen.

Aan het betalen met met Mister Cash zit een kleine extra vergoeding verbonden. Deze vergoeding bedraagt 2% over het verschuldigde bedrag extra. Wilt u geen extra kosten betalen, dan kunt u het bedrag gewoon naar ons overmaken. De levertijd is hierdoor wel iets langer. Wij versturen de bestelling als het bedrag bij ons is bijgeschreven. 

 

Handmatige overboeking

Bij handmatige overboeking kiest u ervoor om het bedrag zelf over te maken naar LiF wonen. Kiest u hiervoor dan kan het wel iets langer duren voordat het bedrag bij ons zichtbaar is op de rekening. Zodra het bedrag op onze rekening staat, dan versturen wij uw bestelling. Deze optie kunt u aangeven tijdens het bestellen, kies dan voor "handmatige overboeking". U ontvangt van ons een orderbevestiging per e-mail, hierin staat ook het rekeningnummer waarop u het bedrag over kunt maken.