Retourneren

Wij hopen dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit toch niet zo zijn of wil je het om een andere reden retourneren dan kan dat uiteraard. Producten kunnen geretourneerd of geruild worden binnen veertien dagen. De zichttermijn gaat in op de dag dat je het product hebt ontvangen.

 

Voorwaarden retourneren

De zichttermijn van veertien dagen is ervoor om te bekijken of het product naar wens is. In deze periode dien je zorgvuldig met het product om te gaan en slechts in die mate uit te pakken of te gebruiken - voor zover als nodig is - om te zien of het product naar wens is. Besluit je het artikel retour te sturen dan moet het product in de originele staat zijn, de originele verpakking bevatten en ongebruikt teruggestuurd worden. Wij doen er alles aan om onze bestellingen zo correct en goed mogelijk te verpakken, wil je hier bij het terugzenden zelf ook zo mee om gaan? De kosten van de retournering zijn voor je eigen rekening.

 

Producten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen kunnen wij niet retour nemen. Je krijgt dan het geld niet teruggestort. Tegen een vergoeding van de verzendkosten kunnen wij je het artikel weer terugsturen. 

 

LIEVER RUILEN?

Wil je het artikel liever ruilen voor een ander artikel, dat kan natuurlijk! Neem dan even contact met ons op over de mogelijkheden. Wellicht dat we een haal- en brengopdracht kunnen combineren. 

 

Procedure

Stap 1:

Stuur ons een e-mail met je naam, ons ordernummer en de omschrijving van het product dat je wilt retourneren. Stuur dit naar info@lif-wonen.nl

Wij zouden het op prijs stellen als je de reden van retour erbij wilt vermelden, zodat wij mogelijk onze productpresentatie of omschrijving op de website hierop aan kunnen passen.

 

Stap 2:

Je kunt het product in de juiste verpakking terugsturen naar: 

 

LiF Wonen

Afd. Retouren

Groesweg 46

5993 NN Maasbree

 

Vermeld je gegevens en het ordernummer op een briefje bij voorkeur in de doos, zodat wij ook weten van wie het afkomstig is.

 

Pakketten terugsturen kan via verschillende pakketdiensten zoals POST NL, DHL Parcel en GLS. Heb je een groot pakket wat retour gestuurd moet worden is het wellicht goed om vooraf even bij de verschillende partijen te informeren (via de website) wat er mogelijk is, er zitten soms beperkingen in de maten / omvang van het pakket. Heb je vragen of advies hierover nodig, neem dan gerust contact met ons op. 

 

Een aantal handige links:

POST NL

DHL Parcel

GLS

 

Stap 3:

Zodra wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op de rekening waarmee de bestelling ook betaald is.